Institut d' Anàlisi Econòmica (IAE-CSIC)

Universitat Autònoma de Barcelona Campus
Bellaterra, 08193
Barcelona, Espanya
TEL: +34 935 806 612

Coordenades GPS: N 41° 30'09.12'', E 02° 06'18.51''
N 41.502794, E 2.104917Direccions

Des de l'Aeroport Barcelona-El Prat (BCN) fins a Barcelona

En transport públic via Aerobus (A1, A2): Aerobus serveix a ambdues terminals 1 i 2 (freqüència cada 5 min i 10 min, respectivament) i connecta directament amb Plaça Catalunya (el centre de la ciutat) en 35 minuts. Aquí podràs trobar els horaris i tarifes (aprox. 6.75€). Pots pagar online o a les parades de bus (en efectiu).

En transport públic amb trens de RENFE: RENFE només serveix a la terminal 2 (freqüència cada 30 min) i et porta al centre de la ciutat en 25-35 minuts. Si el teu destí final es troba a prop de Passeig de Gràcia / Aragó pots agafar un tren de RENFE (línia R2) des de l'Aeroport fins a Barcelona-Passeig de Gràcia. Si el teu destí es troba a prop de Plaça de Catalunya agafa el mateix tren de RENFE (línia R2) des de l'Aeroport però baixa a Barcelona-Sants i agafa un altre tren de RENFE (línies R1, R3 o R4) fins a Barcelona-Plaça de Catalunya. Aquí pots trobar els horaris i tarifes (aprox. 4.60€, 4 zones de Rodalies o només 1.13€ en usar una targeta T-Casual TMB d'una zona per a 10 viatges a Barcelona, el cost és de 11.35€ -- excepcionalment i només fins al 31 de desembre de 2023 pots viatjar gratuïtament amb Rodalies).

En taxi: Temps estimat de trajecte: 25 minuts, depenent del tràfic. Cost: aproximadament 40-45€.


Des de Barcelona fins a l'IAE

En transport públic amb el metro de FerrocarrilsFGC (Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya): Dirigeix-te a l'estació de FGC més propera (Plaça de Catalunya, Provença o Gràcia) per agafar la línia S2 (direcció Sabadell) i baixa a l'estació de FGC d'Universitat Autònoma. Més informació sobre horaris i tarifes disponible aquí. Freqüència: cada <5-10 min. Duració: 35-40 min. Cost: 2.40€ per un bitllet senzill (1 zona FGC) i 11.35€ per 10 bitllets (T-Casual, 1 zona TMB). A 5 minuts caminant des de l'estació de FGC d'Universitat Autònoma es troba l'IAE: segueix la ruta vermella en aquest mapa.

En transport públic amb trens de RENFE (RENFE): Normalment aquesta és l'opció menys convenient per arribar a l'IAE des del centre de la ciutat. Però en almenys dos casos val la pena considerar aquesta opció. Cas 1: estàs a l'estació de trens de Barcelona-Plaça de Catalunya a les 7:42, 8:12, 8:42 o 9:12. En aquest cas pots agafar un tren directe cap a Cerdanyola-Universitat -- consulta els quatre serveis en aquests horaris de la línia R4. Cas 2: estàs a prop de l'estació de Barcelona-Arc de Triomf, Barcelona-La Sagrera-Meridiana o Barcelona-Sant Andreu-Arenal. En aquest cas pots agafar un tren (línies R3 o R4) fins Torre del Baró, on pots fer transbord a la línia R7 cap a Cerdanyola-Universitat. Aquí pots trobar els horaris i tarifes. Freqüència: cada <30 min. Duració: 15-35 min. Cost: 2.40€ per un bitllet senzill (1 zona de Rodalies) i 11.35€ per 10 bitllets (T-Casual 1 zona TMB). Recorda que excepcionalment i només fins al 31 de desembre de 2023 pots viatjar gratuïtament amb Rodalies. Des de l'estació de Cerdanyola-Universitat pots agafar la llançadora gratuïta L1 (línia blava) que et porta en 5 minuts a una zona propera a l'IAE. Baixa't a la segona parada "Lletres i Psicologia". Hi ha informació detallada de la llançadora a l'estació i en aquest mapa (l'estació Cerdanyola-Universitat de la RENFE es troba a la dreta). Finalment, a 4 minuts caminant des de la parada d'autobús es troba l'IAE: segueix la ruta blava (des de "Lletres i Psicologia") en aquest mapa.

En taxi: Temps estimat de trajecte: 25 minuts, depenent del tràfic. Cost: aproximadament 40€. Donat que els taxistes no estan familiaritzats amb el campus, per favor, indiqueu que us porti a la oficina de correus del campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona ("Oficina de Correus, Av. de l'Eix Central, Campus UAB, Bellaterra"). Des de l'oficina de correus només s'ha de caminar 2 minuts fins a l'IAE: segueix la ruta negra en aquest mapa. En cas de complicacions: el número de telèfon de l'IAE és +34 935 806 612.


Des de l'Aeroport de Barcelona-El Prat fins a l'IAE

En transport públic: Fer servir el transport públic cap a Barcelona-Plaça Catalunya (descrit anteriorment) i continuar cap a l'IAE (descrit anteriorment).

En taxi: Temps estimat de trajecte: 35 minuts, depenent del tràfic. Cost: aproximadament 50€. Donat que els taxistes no estan familiaritzats amb el campus, per favor, indiqueu que us porti a l'oficina de correus del campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona ("Oficina de Correus, Av. de l'Eix Central, Campus UAB, Bellaterra"). Des de l'oficina de correus només s'ha de caminar 2 minuts fins a l'IAE: segueix la ruta negra en aquest mapa. En cas de complicacions: el número de telèfon de l'IAE és +34 935 806 612.


Fins a l'IAE en cotxe

Des del sud (autopista AP-2/AP-7): L'IAE es troba prop a l'autopista AP-7 (E15). Agafa la sortida en el km 150 aproximadament.

Des de Barcelona (autopista C-58): La forma més ràpida d'arribar a l'IAE des de la C-58 (autopista de Barcelona - Sabadell - Terrassa) és agafar la sortida 8 en direcció a l'autopista AP-7 (Lleida-Tarragona).