Institut d' Anàlisi Econòmica (IAE-CSIC)

Universitat Autònoma de Barcelona Campus
Bellaterra, 08193
Barcelona, Espanya
TEL: +34 935 806 612

Coordenades GPS: N 41° 30'09.12'', E 02° 06'18.51''
N 41.502794, E 2.104917Direccions

Des de l'Aeroport "El Prat" fins a Barcelona

 

En transport públic via Aerobus (A1, A2): Aerobus serveix a ambdues terminals 1 i 2 (freqüència cada 5 min i 10 min, respectivament) i connecta directament amb Plaça Catalunya (el centre de la ciutat) en 35 minuts. Aquí podràs trobar els horaris i tarifes (aprox. 5.90€). Pots pagar online o a les parades de bus (en efectiu).

En transport públic amb trens de RENFE: RENFE només serveix a la terminal 2 (freqüència cada 30 min) i et porta al centre de la ciutat en 25-35 minuts. Si el teu destí final es troba a prop de Passeig de Gràcia / Aragó pots agafar un tren de RENFE (línia R2) des de l' Aeroport fins Barcelona-Passeig de Gràcia. Si el teu destí es troba a prop de Plaça de Catalunya agafa el mateix tren de RENFE (línia R2) des de l' Aeroport però baixa a Barcelona-Sants i espera a la mateixa plataforma a agafar un altre tren de RENFE (línia R1, R3 o R4) fins Barcelona-Plaça de Catalunya. Aquí pots trobar els horaris i tarifes (aprox. 4.20€, 4 zones de Rodalies o només 1.02€ en usar una targeta T10 TMB d'una zona per a 10 viatges a Barcelona, el cost és de 10.20€).

En taxi: Amb un temps estimat de trajecte de 25 minuts depenent del tràfic. Cost: aproximadament 35-40€.


Des de Barcelona fins el IAE

 

En transport públic amb el metro de FerrocarrilsFGC (Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya). Dirigeix-te a l'estació de Ferrocarrils FGC més propera (Plaça de Catalunya, Provença o Gràcia) per agafar la línia S2 (direcció Sabadell) o la línia S6 (direcció Universitat Autònoma) i (en ambdós casos) baixa a l'estació de Universitat Autònoma. Més informació sobre horaris i tarifes disponible aquí. Freqüència: cada <15 min. Duració: 30-35 min. Cost: 2.20€ per un bitllet senzill (1 zona TMB) i 10.20€ per 10 bitllets (T10, 1 zona TMB). A 5 minuts caminant des de l'estació de FGC d'Universitat Autònoma es troba el IAE: segueix la ruta vermella al mapa

En transport públic amb trens de RENFE: Normalment aquesta és la opció menys convenient per arribar al IAE des del centre de la ciutat. Però en almenys dos casos val la pena considerar la opció. Cas 1: estàs a l'estació de trens de Barcelona-Plaça de Catalunya a les 7:47, 8:13 o 8:43. En aquest cas pots agafar un tren directe cap a Cerdanyola-Universitat - consulta la línia púrpura en aquests horaris de la línia R4. Cas 2: estàs a prop d'una estació de Barcelona-Arc de Triomf, Barcelona-La Sagrera-Meridiana, o Barcelona-Sant Andreu-Arenal. En aquest cas pots agafar un tren (línies R3 o R4) fins Torre del Baró, on pots fer transbord a la línia R7 cap a Cerdanyola-Universitat. Aquí pots trobar els horaris i tarifes. Freqüència: cada <30 min. Duració: 15-35 min. Cost: 2.20€ per un bitllet senzill (1 zona de Rodalies) i 10.20€ per 10 bitllets (T10, 1 zona TMB). Des de l'estació de Cerdanyola-Universitat pots agafar una llançadora (gratuïta) que et porta en 5 minuts a una zona propera al IAE. Indistintament les línies blava L1 o taronja L4 / púrpura L5 (la que primer passi). En qualsevol cas, baixa't a la segona parada. La segona parada de la línia blava L1 és "Lletres I Psicologia" i la segona parada de la línia taronja L4 / púrpura L5 és "Eix Central". Aquí tens disponible informació detallada de la llançadora: descripció, horaris i mapa. Finalment, a 5 minuts caminant des de la parada d'autobús es troba el IAE: segueix la ruta blava (des de "Lletres I Psicologia") o la ruta taronja ("Eix Central") en aquest mapa.

En taxi: Temps estimat de trajecte 25 minuts depenent del tràfic. Cost: aproximadament 35-40€. Donat que els taxistes no estan familiaritzats amb el campus, per favor, indiqueu que us porti a la oficina de correus del campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona ("Oficina de Correus, Av. de l'Eix Central, Campus UAB, Bellaterra"). Des de la oficina de correus només s'ha de caminar 2-3 minuts fins el IAE: segueix la ruta negra en el mapa. En cas de complicacions: el número de telèfon del IAE és +34 935 806 612


Des de l'Aeroport de "El Prat" fins el IAE

 

En transport públic: Fer servir el transport públic cap a Barcelona-Plaça Catalunya (descrit anteriorment) i continua cap el IAE (descrit anteriorment).

En taxi: Temps estimat de trajecte 35 minuts depenent del tràfic. Cost: aproximadament 50€. Donat que els taxistes no estan familiaritzats amb el campus, per favor, indiqueu que us porti a la oficina de correus del campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona ("Oficina de Correus, Av. de l'Eix Central, Campus UAB, Bellaterra"). Des de la oficina de correus només s'ha de caminar 2-3 minuts fins el IAE: segueix la ruta negra en el mapa. En cas de complicacions: el número de telèfon del IAE és +34 935 806 612


Fins el IAE en cotxe

 

Des del sud (autopista AP-2/AP-7) El IAE està a prop de l'autopista AP-7 (E15). Agafa la sortida en el km 150 aproximadament i segueix les indicacions del mapa.

Des de Barcelona (autopista C-58) La forma més ràpida d'arribar al IAE des de la C-58 (autopista de Barcelona - Sabadell - Terrassa) és agafar la sortida 8 en direcció a la autopista AP-7 (Lleida-Tarragona) i seguir les indicacions del mapa.